ما هر روز با دیدن تصاویر سبک های دکوراسیون داخلی در مجلات، شبکههای اجتماعی، سریالها و تبلیغات تلویزیونی بمباران میشویم و رویاپردازی میکنیم که چقدر خوب میشود اگر خانه خود را با نمونهای از این سبکها بیاراییم. در واقع دکوراسیون داخلی، در سطح کیفیت زندگی ما و میزان رضایتمندیمان نقش مهمی دارد. بنابراین، سعی میکنیم با عملکردهای خلاقانه، برای ساختن محیطی جذاب و آرامشبخش، سنگ تمام بگذاریم. حالا بگویید چند نمونه دکوراسیون میشناسید و توانایی متمایزکردن آنها را از یکدیگر دارید؟ بهنظر شما، چه عناصری سبک داخلی فضای ما را میسازند؟ شما چه ایدهای برای تزئين محیط منزل یا محیط کارتان بهکار میگیرید؟ اگر موافق باشید، در ادامه این متن با هم پاسخ همه این سوالات را بیابیم.
انواع سبک های دکوراسیون داخلی را بشناسید!
سبکی که دکوراسیون داخلی منزل یا محیط کار شما از آن پیروی میکند، بازتابی از سلیقه و شخصیت شماست. شما براساس ابعاد روحی خود و الهامگرفتن از ایدههای ذهنتان، تصمیم میگیرید که به خانهتان ظاهری واقعی و شخصیتی زنده ببخشید. حالا ما در این بخش، به معرفی انواع طراحیهای داخلی میپردازیم که مرور آن به شما کمک میکند، سلیقه واقعیتان را بهتر تشخیص دهید.
- سبک دکوراسیون مدرن: هنر بهکاررفته در این سبک، شلوغی و زرقوبرق ندارد. عناصر موجود در چنین محیطهایی، اغلب از جنس شیشه و فلز با شکلی صاف و ساده یا متشکل از الگوهای هندسی هستند که در آنها از رنگهای اصلی و پایه استفاده شده است.
- سبک دکوراسیون مینیمال: مینیمال، سبک سادهشده مدرن است که در آن همه اشیای غیرضروری حذف میشود. در این دکوراسیون، فضای خالی بیشتر از هرچیزی خودنمایی میکند و اندک وسایلی که در دل این فضای خالی وجود دارد، دارای رنگهایی گذرا و اشکالی ساده و بیآلایش هستند.
- سبک دکوراسیون سنتی: در دکوراسیون سنتی، از ایده رنگهای پرحرارت و طرحهای تجملاتی الهام گرفته شده است. در چنین سبکی به جزئیات و تزئینات بهای زیادی داده میشود و پیچیدگیهای گسترده میتوانند ساعتها نگاه افراد را روی خود متمرکز کنند.
- سبک دکوراسیون روستیک: در سبک خانه باغ یا روستیک، معمولا از عناصر طبیعی چوب در ساخت کفپوش، سقف و پلکان استفاده میشود. شما شاهد رنگهای تند و تیره هستید و شور و هیجانی که این طراحی داخلی به شما منتقل میکند، شبیه احساسی است که از حضور در طبیعت دارید.
اهمیت دکوراتیوها در سبک های دکوراسیون داخلی
با معرفیهایی که ما در عنوان قبل داشتیم، احتمالا تصمیم خود را گرفتهاید و فهمیدید که شخصیت شما به کدام سبک و سیاق گرایش بیشتری دارد. اما انتخاب شما به اینجا ختم نمیشود. معماری داخلی نیاز به خلق فضایی دارد که هم کارآمد باشد و هم با ترکیب حس زیباییشناسی، هویت و نیاز افراد را نمایان کند. آنچه که پیوند شما را با فضا مستحکم میکند، عناصری هستند که در یک چیدمان تخصصی و حرفهای، کمبودهای موجود در محیط را ازلحاظ کارایی و بصری جبران میکنند. دکوراتیوها و وسایل جانبی به فضا احساس میدهند؛ پس نباید از بهکارگیری آنها در دکورسازی غافل شد. حالا بگویید آیا پیشنهاد شما درخصوص استفاده از عناصر تزئینی چیست؟ شما چه وسایلی را بیشتر میپسندید؟
تابلوها، عضو ثابت سبک های دکوراسیون داخلی
شاید عجیب بهنظر برسد ولی تابلوها تبحر شگرفی در شاد، پرانرژي و جذاب نشاندادن فضا دارند و به دیوارهای سادهای که محیط را در بند حالوهوایی بیروح و خستهکننده کشیدهاند، احساس زندهبودن میبخشند. اگرچه شما تابلوها را با هدف تزئینی میشناسید اما باید بگوییم که آنها مکمل دکوراسیون بهحساب میآیند.درحقیقت، همه آنچه که شما در معماری داخلی طراحی کردهاید، پازلهای نیمهتمامی هستند که با تابلوها تکمیل میشوند. بنابراین، اگر میخواهید از مرز سادگیهای بدون جذابیت عبور کنید و فضایی رویایی و پویا بیافرینید، دریچه نگاهتان را بهسمتوسوی تابلوها بکشانید.
سبک های دکوراسیون داخلی را با انواع تابلو دیواری شیک مزین کنید
بهمنظور آگاهی از نقش هنرمندانه تابلو در دکوراسیون داخلی، بهتر است با مدلهای مختلف آن آشنا شوید تا هم سلیقه خود را بشناسید و هم در قبال هزینهای که صرف خرید این عناصر میکنید، نمونهای را برگزینید که از نظر تزئینی و کارایی، مناسب باشد.سازگاری تابلوهای دکوراتیو با سبک دکوراسیون، یکی از اصول مهم در طراحی داخلی است که به زیبایی، هماهنگی و تعادل فضا کمک میکند. در ادامه، راجعبه انواع تابلو دیواری شیک و رایج در معماریهای داخلی، توضیحاتی آوردهایم.
- تابلوهای دکوراتیو برای دکوراسیون کلاسیک: تابلوهای کلاسیک و سنتی، دارای تصاویری از نقاشیهای معروف، آثار هنری کلاسیک و پرترهها هستند که با جزئیات دقیق و طراحیهای شلوغ و پیچیده، با فضاهای تجملاتی سنتی قابلیت هماهنگی دارند.
- تابلوهای دکوراتیو برای دکوراسیون مدرن: تابلوهای مدرن، دارای نقوش و تصاویر انتزاعی و ساده هستند و از بهکارگیری الگوها و فرمهای پیچیده در آن پرهیز شده است. پالتهای رنگی روشن و سادگی خاص اما جذاب این تابلوها، آنها را به عناصر ویژه دکوراسیون تبدیل کرده است.
- تابلوهای دکوراتیو برای دکوراسیون مینیمال: مینیمالیسم به معنای سادهگرایی یا کمینهگرایی است و تابلوهای آن، هنرهایی ساده اما شیک را به تصویر میکشند که بهشکل خاصی نقاشی شدهاند. در این تابلوها، از هیچگونه اشکال و نقاشیهایی که در دنیای واقعی وجود دارند، استفاده نمیشود و طراحی آنها اغلب بر پایه خطوط است.
- تابلوهای دکوراتیو برای دکوراسیون روستیک: اگر دوست دارید حالوهوای زندگی طبیعی روستایی را به خانه خود بیاورید ولی این امکان را ندارید، میتوانید از تابلوهایی با چنین انرژی استفاده کنید. تابلوهای روستیک، حسوحال معماری داخلی را با نقشونگار و رنگهای طبیعی، بهشکلی زیبا تغییر میدهد.
تابلو 3 بعدی، هنری بهروز و متناسب با انواع سبک های دکوراسیون داخلی
سالهاست که تابلوها، به شیوهای برای برجستهکردن دیوارها و تزئین فضای داخلی تبدیل شدهاند و شما شاهد تنوع بیحدومرز آنها در جنبههای کاربری و دکورسازی هستید. جدیدترین سبک این تابلوها، دارای نقاشیهای 3بعدی است.اشکال و تصاویری که شما در سطح این عناصر میبینید، به آن سادگی که فکر میکنید، نیستند بلکه برجستهتر از نقاشیهای معمولی به چشم مخاطب دیده میشوند. هنرمند در ساخت این عناصر تحسینبرانگیز میکوشد تا اشکال و خطوط و تصاویر را بهگونهای بر سطح تابلو پیاده کند که از زوایای مختلف قابل نگریستن باشند و شما حس میکنید که آنها درحال حرکت و خروج از بوم تابلو هستند.
معماری داخلی منزل شما با هر سبکی که باشد، تابلوهای دکوراتیو، انتخابی بیانتها هستند که به ایجاد ویژگیهای بصری قابل توجه و فضایی دلپذیر میانجامند. خرید انواع تابلو سه بعدی فانتزی، مدرن، کلاسیک، خطی و طراحیهای مینیمالیسم، بهمنزله آویختن قطعات هنری بر دیوار است که عمق میبخشند و با مخاطب حرف میزنند.
جمعبندی
انواع سبک های دکوراسیون داخلی و چیدمان منزل، برای هر سلیقهای منحصربهفرد است. برخی از این سبکها طول عمر چندانی ندارند و بعد از مدتی منسوخ میشوند و برخی هم چندین دهه و حتی قرنها به حیات خود ادامه میدهند و هر روز، متناسب با طراحی آنها، دکوراتیوهای متنوعی به بازار عرضه میشوند. اگر شما علاقهمند هستید که چیدمان داخلی خانهتان را بهروز کنید، خرید یک تابلو دیواری ارزان هم میتواند تحول شگفتانگیزی را در فضاسازی برایتان رقم بزند. تابلوهای دکوراتیو، بهویژه انواع 3بعدی آن در سبکهای مخلف، هنری برای بهبود و ارتقای فضای داخلی ساختمان است که ازقضا، روحیه و سلیقه ساکنین را منعکس میکند. زمانی که خلاقیت تابلوها را با بافت دکوراسیون خود، رنگ سایر عناصر و نورپردازی ترکیب میکنید، در واقع محیطی خلق کردهاید که نمیتوان از جذابیتهای آن چشم برداشت.